YON KA 37640 CELLULAR CODE 30 ML Mărește

YON KA 37640 CELLULAR CODE 30 ML

Nou

1 Obiect

432,00 lei

More info

Excellence Code Contours

EFECT GLOBAL ANTI-AGING - OCHII SI BUZE

Aceasta crema cu o textură fină şi mătăsoasă sfideaza toate semnele de imbatranire si este special conceputa pentru zona vulnerabilă a conturului ochilor şi buzelor.

Aplicatorul de inalta precizie cu efect de răcorire special conceput combinat cu puterea impresionanta de corectare a ingredientelor exceptionale, acţionează asupra tuturor semnelor de îmbătrânire pentru un rezultat remarcabil.

Semnele de oboseală dispar: Pleoapa superioară este liftată, cearcănele întunecate si semnele de oboseala sunt reduse iar conturul buzelor redevine din nou plin si definit. Zi dupa zi, liniile fine si ridurile se vor estompa vizibil, ochii sunt revitalizaţi, fara cearcane si semne de oboseala doar radianti.

Ingrediente esentiale: arborele de matase, planta St. Paul’s Wort, acid hyaluronic cu masă moleculară mare, konjac, complexul lupin alb și lucerna, alge rosii, Condurul Doamnei, ciulin organic, avocado si ulei esential din seminte de grapefruit, unt de mango, bisabolol, Coenzima Q10, uleiurile esenţiale de bergamotă, lămâie, mandarină, trandafir, boabe tonka şi lemn de guaiac, vitamina E.

 

28 alte produse din aceeași categorie: