VICHY IDEALIA SERUM ANTIOXIDANT CU EFECT DE LUMINARE A TENULUI 30 ML Mărește

VICHY IDEALIA SERUM ANTIOXIDANT CU EFECT DE LUMINARE A TENULUI 30 ML

Nou

1 Obiect

169,30 lei

More info

INOVAȚIA IDÉALIA: Laboratoarele Vichy au studiat influența unui stil de viață alert(stres, oboseală, lipsa somnului, mici excese) asupra calității pielii, pentru a formula primul său concentrat lichid pentru a reda luminozitatea pielii: Primele efecte sunt vizibile după 8 zile*.

Un serum îmbogățit cu Flavonoide antioxidante din citrice, Adenozină cu efect energizant și extract din rădăcină de lemn dulce, cu efect de iluminare. Cu noua sa textură lichidă, non-lipicioasă și care se absoarbe imediat, oferă o hidratare optimă timp de 24 de ore. Ușor ca un fulg, dar cu o putere excepțională, este potrivit atât pentru tenul gras cât și pentru tenul uscat. Aplicare ușoară. Absorbție rapidă. Excelentă bază de machiaj


COMPLEX ILUMINATOR: Extractul din rădăcină de lemn dulce a fost combinat cu Flavonoide din citrice, Adenozină fermentată și Apă Temală Mineralizantă Vichy într-o formulă energizantă și antioxidantă. Hidratare 24h. 

PIELE IDEALĂ: Serumul cu efect de iluminare  redă luminozitatea pielii, , uniformizează tenul, reduce porii și netezește liniile fine. Primele rezultate sunt vizibile după 8 zile*         

*Autoevaluare, 55 de femei, 8 zile


Potrivit pentru pielea sensibilă. Hipoalergenic. Testat sub control dermatologic.

Idealia Serum are efect statistic semnificativ  în redarea luminozității pielii(+30%), netezirea liniilor fine(+4%) cât și în omogenitatea tenului(+17%) după 4 săptămâni de utilizare.

30 alte produse din aceeași categorie: