BIOLANE ERYDERM CREMA PENTRU ERITEM FESIER 75 ML Mărește

BIOLANE ERYDERM CREMA PENTRU ERITEM FESIER 75 ML

Nou

2 Produse

34,20 lei

More info

Eryderm® Crema tratament pentru eritem fesier 75 ML

Iritatii ale epidermei din zona scutecului

Eficient in 2 zile

Protejeaza, calmeaza si repara

Puritate – Catifelare

Dermatologic

Indicatii: calmeaza si repara eficient epiderma din zona scutecului la nou-nascutii ce prezinta iritatii lejere pana la severe.

Inovatia Laboratoarelor Biopha

Pasta Eryderm®, cu textura non-grasa, absoarbe excesul de umiditate si izoleaza epiderma de agresiunile urinei si fecalelor.

Avand eficacitate dovedita*, ea actioneaza intr-un mod semnificativ in 2 zile de utilizare.

O formula activa

  • Acest preparat traditional pe baza de oxid de zinc (25%) calmeaza si repara roseata si iritatiile, creind o adevarata bariera protectoare impotriva agresiunilor externe responsabile de iritatii.
  • Asocierea glicerinei cu pantenolul, cu proprietati calmante si reparatoare, favorizeaza regenerarea epidermei fragilizate datorita maceratiei induse de urina, fecale si frecarii cu scutecele.

Pasta Eryderm® se aplica in mod omogen pe toata suprafata scutecului. Ea se elimina eficient cu ajutorul unui disc de bumbac si a unei apei curatatoare.

Rezultatul: Roseata si iritatiile din zona scutecului sunt calmate. Pielea este reparata: ea isi regaseste catifelarea si confortul.

*Test deschis nr. I15 0021/15-0593 sub control dermatologic.

Mod de utilizare: Se utilizeaza zilnic pe pielea perfect curatata si uscata atunci cand apar roseata si iritatiile. Aplicati de cateva ori pe zi in strat gros pe toata suprafata zonei scutecului si pe pliurile din regiunea inghinala, insistand pe zonele iritate si inrosite.

In caz de persistenta a iritatiilor dupa 5 zile, consultati un specialist.

Fara parfum

Fara conservanti

Testat sub control dermatologic.

Sfaturi pentru schimbarea scutecului

30 alte produse din aceeași categorie: