GNC 732240 TOTAL LEAN ADVANCED WATEREX ELITE 84 COMPRIMATE Mărește

GNC 732240 TOTAL LEAN ADVANCED WATEREX ELITE 84 COMPRIMATE

Nou

This product is no longer in stock

181,00 lei

More info

GNC TOTAL LEAN™ ADVANCED WATEREX ELITE 84 CAPSULE   

CARACTERISTICI SI RECOMANDARI: 

GNC Waterex este un supliment cu rol diuretic, care vine in ajutorul persoanelor cu probleme de retentie a apei. Acesta este un produs care elimina pe care naturala excesul de apa din tesuturi si edeme si ajuta la scaderea in greutate.

Produsul nostru se bazeaza pe extracte 100 % naturale din Hibiscus, Paducel, Cafea verde, Papadie, Matase de porumb, Coada calului, Patrunjel, Soc, Ienupar, Astragalus, Anghinare, Cidru de mere, Varza, Lamaie, electroliti (potasiu si magneziu) si Vitamina B6.

Patrunjelul este eficient in tratarea edemelor, infectiilor, asteniei, tulburarilor de circulatie sanguina, hipertensiunii, bolilor reumatice, anorexiei, meteorismului si colicilor abdominale, astmului bronsic, amenoreei si elimină halena (respiratia urat mirositoare).

Socul are efecte diuretice, depurative, sudorific, diaforetic, purgativ si este un foarte bun antioxidant.

Coada-calului este recomandata in infectiile genito-urinare, bolile renale, problemele prostatei, obezitatea, artrita, ulcerele hemoragice si tuberculoza, reumatice, combaterea celulitei, fracturi osoase, hemoragiile interne şi externe şi pentru scurgerile vaginale, boli ale rinichilor, prostatite, boli reumatice, detoxifiere, grabeşte cicatrizarea ranilor, a ulcerului varicos, combate transpiratia excesiva a picioarelor, osteoporoza, demineralizari si hipocalcemii.

Matasea de porumb este recomandata pentru eliminarea surplusului de apa si in caz de cistite, infectii urinare, nefrite, edeme renale sau cardiace si in detoxifierea organismului.

Ienuparul se foloseste pentru rolul sau de drenare si purificare al organismului.

Paducelul contine derivati flavonoidici, antociani, taninuri si amine biogene, substante cu proprietati benefice aparatului cardiovascular.

Cafea verde este cunoscuta pentru efectul benefic adus metabolismului, aceasta activandu-l.

Papadia are actiune detoxifianta pentru ficat si rinichi. Deasemenea are si un puternic efect diuretic.

Astragalus impreuna cu Anghinarea au un efect puternic antioxidant, diuretic, antihipertensiv si stimuleaza sistemul imunitar.

Licopenul, antioxidantul gasit in tomate, este printre cei mai valorosi combatanti ai radicalilor liberi, acesta protejand deasemenea si aparatul cardiovascular.

Prezenta de enzime precum proteazele, peptidazele si bromelaina, ajuta la eliminarea apei legate de tesuturile proteice prin scindarea legaturilor proteice dintre apa si proteine.

AVANTAJE PRODUS GNC:

- Waterex este cel mai complex supliment natural cu rol diuretic conceput pentru o paleta larga de consumatori;

- Complexitatea produsului asigura cele mai bune rezultate;

- Prezenta electrolitilor si a amestecurilor de plante 100% naturale este benefica pentru eliminarea eficienta a retentiei de apa;

- Formula contine enzime cu actiune de eliminare a apei legate de tesuturile proteice, apa ce se poate elimina foarte greu fara ajutorul enzimelor proteice;

- Ambalajul contine 28 portii, numar necesar pentru o cura de 14 zile;

- Eticheta respecta intocmai compozitia produsului.

30 alte produse din aceeași categorie: