GNC 489511 WATEREX 60 COMPRIMATE Mărește

GNC 489511 WATEREX 60 COMPRIMATE

Nou

1 Obiect

68,50 lei

More info

GNC TOTAL LEAN WATEREX

CARACTERISTICI SI RECOMANDARI: 

GNC Waterex este un supliment u rol diuretic,care vine in ajutorul persoanelor cu probleme de retentie a apei. Acesta este un produs care elimina pe care naturala excesul de apa din tesuturi si edeme si ajuta la scaderea in greutate.

Produsul nostru se bazeaza pe extracte 100 % naturale din ( usturoi, patrunjel, strugurii-ursului, soc, coada calului, fenicul,matase de porumb, radacina de hortensie, extract din boabe de ienupar) electroliti (potasiu si magneziu) si Vitamina B6.

Usturoiul este recomandat raceli, arteroscreloza, boli reumatice, afectiuni digestive, pneumopatii, gripa, bronşită cronica, astm, tuse, febra, hipertensiune, hipercolesterolemie, infectii bacteriene si intervine in echilibrul apei din organism, eliminand surplusul.

 Patrunjelul este eficient in tratarea edemelor, infectiilor, asteniei, tulburarilor de circulatie sanguina, hipertensiunii, bolilor reumatice, anorexiei, meteorismului si colicilor abdominale, astmului bronsic, amenoreei si elimină halena (respiratia urat mirositoare).

 Compusii bioactivi din Strugurii-ursului sunt recunoscuti pentru proprietatile antiseptice, dezinfectante urinare, astringente si diuretice.

 Socul are efecte diuretice, depurative, sudorific, diaforetic, purgativ si este un foarte bun antioxidant.

 Coada-calului este recomandata in infectiile genito-urinare, bolile renale, problemele prostatei, obezitatea, artrita, ulcerele hemoragice si tuberculoza, t reumatice, combaterea celulitei, fracturi osoase, hemoragiile interne şi externe şi pentru scurgerile vaginale, boli ale rinichilor, prostatite, boli reumatice, detoxifiere, grabeşte cicatrizarea ranilor, a ulcerului varicos, combate transpiratia excesiva a picioarelor, osteoporoza, demineralizari si hipocalcemii.

Pe langa efectul diuretic pe care il are, feniculul este recomandat si in caz de sindroame dispeptice, colici abdoninale, constipatie si digestie lenta.

Matasea de porumb este recomandata pentru eliminarea surplusului de apa si in caz de cistite, infectii urinare, nefrite, edeme renale sau cardiace si in detoxifierea organismului.

Radacina de hortensie are rolul de a stimula rinichii si de a actiona ca un diuretic asupra acestora.

Ienuparul se foloseste pentru rolul sau de drenare si purificare al organismului.

Alaturi de amestecul brevetat de plante 100 mg , produsul Waterex contine si electroliti care normalizeaza nivelul de apa din celule si tesuturi.

AVANTAJE PRODUS GNC:

-Este un produs 100% natural fara adaos de zahar, coloranti artificiali, arome si coloranti artificiali, sodiu, grau, gluten, lactate, fermenti;

-Waterex este cel mai complex supliment natural cu rol diuretic conceput pentru o paleta larga de consumatori;

- Este lipsit de reactii adverse, nu are clor;

- Cantitate pentru o luna de administrare;

- Eticheta respecta intocmai compozitia produsului.

30 alte produse din aceeași categorie: