GNC 705804 TRIFLEX LIQUID 960 ML Mărește

GNC 705804 TRIFLEX LIQUID 960 ML

Nou

1 Obiect

217,50 lei

More info

GNC TRIFLEX LICHID 960 ML

CARACTERISTICI SI RECOMANDARI :

GNC Triflex lichid contine glucozamina, condroitina, MSM si sodiu, aceleasi substante active ca si in formula clasica, acum intr-o formula lichida delicioasa, mai usor de administrat.

Hidroclorura de glucozamina (1500 mg) reprezinta forma biologic activa a glucozaminei. Glucozamina este o substanta produsa de organismul uman, avand rolul de stimulare a sintezei de glucozaminoglicani (GAG), component de baza al cartilajului articulatiilor (asigura integritatea articulatiei, membranei si lichidului sinovial) si de reducere a disconfortului la acest nivel. Astfel, glucozamina are rolul de reconstructie, regenerare si consolidare a cartilajului articular, ajuta la stoparea procesului de deteriorare (erodare) a acestuia, il protejeaza impotriva substantelor toxice ce actioneaza la acest nivel, fiind de un real ajutor pentru mentinerea sanatatii cartilajului si functionarea normala a aparatului locomotor.

Sulfatul de condroitina este esențial pentru cresterea si regenerarea cartilajului. Acesta este produs de celulele cartilajului numite "condrocite", dar procesul de producere scade o data cu inaintarea in varsta si este, de asemenea, perturbat de stres sau ranire. Fara suficient sulfat de condroitina, integritatea cartilajului scade serios. Sulfatul de condroitina este, de asemenea, necesar pentru a mentine sub control enzimele distructive, pentru ca acestea sa degradeze prematur cartilajul sanatos.

MSM-ul actioneaza prin inhibarea impulsurilor de durere de-a lungul fibrelor nervoase si este de asemenea un compus cheie in mentinerea structurii proteinelor, in special in cazuri acelor proteine ce se gasesc in muschi, tesuturi conjuctive in articulatii si piele, are rol în formarea keratinei .

Efectele pe care le are produsul GNC Triflex:

- Reduce inflamatiile si durerile in afectiunile osteo-articulare;

- Acclereaza procesele de regenerare a tesuturilor moi dupa diverse traumatisme;

- Opreste fenomenele degenerative ale cartilajului si faciliteaza regenerarea tesuturilor distruse;

- Reduce durerea in osteoartrite si mobilizeaza articulatiile afectate;

AVANTAJE PRODUS GNC:

- Formula complexa cu absorbtie optima recomandat persoanelor sportive, pentru a proteja si sustine articulatiile in timpul miscarilor, oferind flexibilitate, mobilitate, elasticitate;

- Fiecare flacon asigurand necesarul pentru maxim 32 de zile de administrare;

- Gust delicios de portocala;

- Eticheta respecta intocmai compozitia produsului.

30 alte produse din aceeași categorie: