DOPPELHERZ ACID FOLIC SI B-COMPLEX 30TB Mărește

DOPPELHERZ ACID FOLIC SI B-COMPLEX 30TB

Nou

This product is no longer in stock

15,00 lei

More info

Datorita componentei complete de substante nutritive, Doppelherz® aktiv Acid folic + Complex de vitamine Bare o larga serie de recomandari. Comprimatul retard special conceput permite eliberearea de substante pe parcursul mai multor ore. Suplimentul alimentar cu aport seminificativ de acid folic si complex de vitamine B se recomanda femeilor in perioada de pre-conceptie, gravidelor, persoanelor cu un ritm de viata stresant si alert, celor cu risc de atac cerebral si boli cardiovasculare, persoanelor care prezinta dezechilibru hormonal, celor care se confrunta cu anemia sau migrene.

Benefiiciile complexului de vitamine B recomanda suplimentul alimentar Doppelherz® aktiv Acid folic + Complex de Vitamine B pentru orice persona care isi doreste sa compenseze deficientele de alimentatie cotidiene si ritmul alert si stresant de zi cu zi prin suplimente dedicate si de calitate.

Suplimentul alimentar Doppelherz® aktiv Acid folic + Complex de Vitamine B este disponibil la un raport calitate – pret optim si este recomandat de beneficiile si complexul de vitamine si minerale pe care il ofera.

Un comprimat contine:
600 μg Acid folic, 4,2 mg Vitamina B1, 4,8 mg Vitamina B2, 6 mg Vitamina B6, 3 μg Vitamina B12,18 mg Acid pantotenic, 21,6 mg Niacina, 150 μg Biotina.

Mod de administrare:
Se administreaza un comprimat zilnic, in timpul mesei sau imediat dupa aceasta, cu o cantitate suficienta de lichid

Atentionari:
A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.
Suplimentele alimentare nu pot fi utilizate pentru inlocuirea unui regim alimentar variat si echilibrat si a unui mod de viata sanatos.
A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici.
A se pastra la temperaturi ce nu depasesc 25°C, in ambalajul original.

Ambalaj: 30 comprimate

26 alte produse din aceeași categorie: