COMANDA

Este foarte usor sa cumparati din farmacia noastra online www.amerispharma.ro.

Primul pas consta in vizualizarea produselor existente pe stoc.

Atunci cand ati gasit produsul sau produsele dorite apasati butonul “Adauga in cos“.

Puteti oricand vizualiza continutul cosului dumneavoastra accesand butonul “Cos produse” din partea dreapta sus a site-ului.

Pentru a finaliza comanda trebuie sa ne furnizati, in formularul de comanda, datele dumneavoastra si adresa de livrare. Daca ati mai facut cumparaturi la noi si aveti deja un cont atunci este de ajuns sa introduceti adresa de mail cu care v-ati inregistrat si parola folosita.

Pentru a lansa o comanda pe www.amerispharma.ro este necesar sa va creati un cont. Completati campurile din formular si urmati instructiunile de acolo. Va recomandam sa folositi o adresa de mail valida si pe care o utilizati frecvent.

Dupa logare/inregistrare verificati continutul cosului dumneavoastra precum si adresa la care vreti sa fie expediata comanda.

Alegeti apoi modalitatea de livrare si de plata si apasati butonul “Finalizeaza comanda“.

Comanda dumneavoastra este transmisa si in cel mai scurt timp veti fi contactat de noi, prin mail sau telefon, pentru confirmare.

Comanda lansata de dumneavoastra devine valabila din momentul acceptarii ei de catre noi.

Produsele farmaceutice care se elibereaza doar pe baza prescriptiei medicale-reteta, vor putea fi rezervate online, nu vor fi livrate prin FAN Courier. Acestea se ridica de la sediul farmaciei din str Er Iancu Nicolae, nr 103 bis, Jolie Ville Mall, Pipera-Voluntari unde se va face si plata.

Desi produsele afisate in site sunt pe stoc, in cazul in care produsul pe care l-ati comandat nu este disponibil va vom anunta in cel mai scurt timp posibil (prin telefon sau mail). In functie de noile informatii furnizate, dumneavoastra puteti anula comanda sau va puteti da acordul pentru prelungirea termenului de livrare.