TERMENI SI CONDITII

INTRODUCERE

Folosirea, inclusiv vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul www.amerispharma.ro , presupune acceptarea in totalitate si de fiecare data cand accesati site-ul nostru a termenilor si conditiilor sub care sunt furnizate aceste servicii si produse. Va invitam sa cititi cu atentie capitolul Termeni si Conditii pentru a fi in cunostinta de cauza in momentul in care finalizati o comanda.

Pentru a putea finaliza o comanda, clientul trebuie sa accepte Termenii si Conditiile specificate in acest capitol, fiind necesara bifarea casutei de acceptare.
Termenii si conditiile acestor servicii pot fi schimbate in orice moment de catre vanzator, fara a fi necesara o notificare prealabila a clientului. Clientul are acces permanent la termenii si conditiile utilizarii serviciilor si este obligat sa le citeasca de fiecare data cand acceseaza site-ul nostru.

DEFINITII

Client – persoana fizica sau juridica ce vizualizeaza paginile acestei farmacii online si care lanseaza o Comanda

Vanzator – Societatea Comerciala Ameris Pharma, cu sediul social in Bucuresti,sector 1, Str Popa Tatu, nr 19, cu numarul de inregistrare la Registrul Comertului J40/6544/2012 si RO30289726, Capital Social 1000 lei, cont bancar RO37OTPV11300062867RO01, deschis la OTP Baneasa.

Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Client si Vanzator prin care Vanzatorul este de acord sa livreze Produsele, iar Clientul este de acord sa primeasca aceste Produse si sa faca plata acestora conform detaliilor stabilite inainte de livrare.

Produse – orice produs, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator Clientului.

Contract / Termeni si Conditii – o Comanda lansata de Client si confirmata de catre Vanzator. Clientul accepta termenii in care este incheiat contractul la momentul lansarii comenzii. Renuntarea la contract se poate face in conformitate cu prevederile legale pentru contractele la distanta.

DREPT DE PROPRIETATE

Site-ul www. amerispharma.ro este detinut si operat in totalitate de catre SC Ameris Pharma SRL. Folosirea sub orice forma si in orice scop a materialelor publicate pe site (inclusiv numele, designul si structura site-ului, imaginile produselor, texte), fara acordul SC Ameris Pharnma SRL este interzisa si va fi pedepsita conform legislatiei romane.

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice Ameris Pharma SRL are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră. Scopul colectării datelor este reclama, marketing si publicitate .

Nu sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele cerute, acestea fiind insa necesare pentru prelucrarea si livrarea comenzilor plasate catre dumneavoastra si pentru a beneficia de ofertele si reducerile farmaciei noastre online www. amerispharma.ro. Refuzul dumneavoastra determină imposibilitatea de a procesa si livra comenzile plasate si imposibilitatea de a va anunta regulat despre ofertele si reducerile farmaciei noastre online www. amerispharma.ro.

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai Fan Courier-ului.

Daca doriţi să primiţi informaţii despre produsele si promotiile oferite prin intermediul farmaciei online www.amerispharma.ro va rugam sa va inscrieti la newsletterul nostru, specificand numele si adresa dumneavoastra de mail. Daca doriti sa achizitionati un produs din farmacia online www. amerispharma.ro va rugam sa completati datele cerute in formularul de comanda (nume, prenume, adresa, localitate, serie si numar de buletin, adresa de mail, numar de telefon ).

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa prin mail la adresa de contact comenzi@ amerispharma.ro .De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei. Datele dumneavoastră nu vor fi transferate în strainatate.
Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.

_______________________________________________________________
Observaţie:

*orice persoană are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc.

*orice persoană are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit şi fără nicio justificare, la prelucrarea datelor sale personale în scopuri de marketing direct.

Daca v-ati inscris la newsletterul nostru atunci veti primi periodic, in casuta de mail, informatii despre produsele si promotiile nostre. Daca nu mai doriti sa primiti newsletterul amerispharma.ro va puteti dezabona oricand printr-o instiintare scrisa, pe mail, la adresa comenzi@ amerispharma.ro, in care sa specificati acest lucru.

PRETURI SI PLATI

Toate preturile (inclusiv cele referitoare la transport) afisate pe farmacia online www. amerispharma.ro sunt finale si includ TVA. Inainte de finalizarea comenzii vei sti exact care este pretul final pe care trebuie sa il platiti pentru comanda, inclusiv serviciile de transport.

Ocazional farmacia noastra va practica promotii si reduceri pentru produsele sale. Acestea vor fi semnalizate clar atat in descrierea produselor, in cosul de cumparaturi cat si pe factura.

De asemenea ne rezervam dreptul de a modifica preturile fara o instiintare prealabila, fara a afecta insa comenzile deja confirmate.

Costul transportului difera in functie de valoarea comenzii astfel:

  •  Livrare prin curierat rapid:
    – 12 lei coletul – pentru comanda cu o valoare mai mica de 250 de lei, expeditie loco sau 16.50 coletul pentru o comanda mai mica de 250 de lei, expeditie in tara.
    – GRATIS – pentru comanda cu o valoare mai mare de 250 de lei

Costul rambursului va fi suportat de catre client.
COMANDA


Este foarte usor sa cumparati din farmacia noastra online www. amerispharma.ro.

Primul pas consta in vizualizarea produselor existente pe stoc.
Atunci cand ati gasit produsul sau produsele dorite apasati butonul “Adauga in cos“.
Puteti oricand vizualiza continutul cosului dumneavoastra accesand butonul “Cos produse” din partea dreapta sus a site-ului.

Pentru a finaliza comanda trebuie sa ne furnizati, in formularul de comanda, datele dumneavoastra si adresa de livrare. Daca ati mai facut cumparaturi la noi si aveti deja un cont atunci este de ajuns sa introduceti adresa de mail cu care v-ati inregistrat si parola folosita.

Pentru a lansa o comanda pe www. amerispharma.ro este necesar sa va creati un cont. Completati campurile din formular si urmati instructiunile de acolo. Va recomandam sa folositi o adresa de mail valida si pe care o utilizati frecvent.

Dupa logare/inregistrare verificati continutul cosului dumneavoastra precum si adresa la care vreti sa fie expediata comanda.

Alegeti apoi modalitatea de livrare si de plata si apasati butonul “Finalizeaza comanda“.

Comanda dumneavoastra este transmisa si in cel mai scurt timp veti fi contactat de noi, prin mail sau telefon, pentru confirmare.

Comanda lansata de dumneavoastra devine valabila din momentul acceptarii ei de catre noi.

Produsele farmaceutice care se elibereaza doar pe baza prescriptiei medicale-reteta, vor putea fi rezervate online, nu vor fi livrate prin FAN Courier. Acestea se ridica de la sediul farmaciei din str Er Iancu Nicolae, nr 103 bis, Jolie Ville Mall, Pipera-Voluntari unde se va face si plata.

Desi produselor afisate in site sunt pe stoc, in cazul in care produsul pe care l-ati comandat nu este disponibil va vom anunta in cel mai scurt timp posibil (prin telefon sau mail). In functie de noile informatii furnizate, dumneavoastra puteti anula comanda sau va puteti da acordul pentru prelungirea termenului de livrare.

LIVRARE

Farmacia online www. amerispharma.ro ofera posibilitatea livrarii produselor comandate prin curierat rapid.

Termenul de livrare este intre 1 – 2 zile lucratoare din momentul confirmarii comenzii de catre noi.

Nu suntem raspunzatori pentru intarzierile ce pot aparea in procesul de livrare efectiv, dupa ce coletul a fost predat companiei de curierat.

Comenzile plasate in zilele de sambata si duminica sau de sarbatori legale vor fi procesate si confirmate in prima zi lucratoare.

Mai multe informatii despre termenii de livrare va vom comunica la momentul confirmarii comenzii, in functie de ora si volumul celorlalte comenzi.

Comercializarea produselor din farmacia www. amerispharma.ro se face exclusiv pe teritoriul Romaniei.

RETURNAREA PRODUSELOR

Daca, din orice motiv, dupa ce ati receptionat comanda, nu sunteti multumit de produsele primite, le puteti returna fara probleme, costul returului fiind suportat de client.

Aveti la dispozitie 10 zile calendaristice de la primirea coletului sa returnati produsele. Trebuie doar sa ne anuntati de intentia dumneavoastra prin mail la comenzi@amerispharma.ro

Pentru imbunatatirea produselor si serviciilor oferite clientilor nostri va vom fi recunoscatori daca ne veti spune motivele returnarii.

De asemenea, atunci cand ne veti anunta despre intentia dumneavoastra de a returna produsul trebuie sa specificati modalitatea de compensare, alegand din:

– inlocuirea produsului cu unul asemanator sau alt produs de pe stoc
– primirea banilor inapoi


Daca alegeti prima varianta (anume inlocuirea produsului cu un alt produs din stoc) si din acest lucru rezulta o diferenta de bani se va proceda in felul urmator:


– daca produsul ales de dumneavoastra este mai ieftin atunci noi va vom returna diferenta in termen de maxim 30 de zile calendaristice, in contul dumneavoastra


– daca produsul ales de dumneavoastra este mai scump atunci veti plati diferenta ca orice alta comanda, la primirea coletului sau, in avans, prin transfer bancar.

In cazul in care alegeti varianta de rambursare a banilor:

– trebuie sa ne comunicati contul dumneavoastra si noi va vom transfera, in maxim 30 de zile calendaristice de la returnarea produsului, contravaloarea lui in bani

Conditii pentru returnarea produselor:
– sa ne instiintati prin mail, in termen de 10 zile calendaristice de la primirea produsului, de intentia dumneavoastra de a returna unul sau mai multe produse
– sa folositi, pentru returnare, acceasi companie de curierat
– produsul sa nu prezinte semne de folosire, sa nu fie deteriorat
– produsul trebuie returnat in ambalajul initial.

ALTE CLAUZE

Ne straduim permanent pentru a pastra acuratetea informatiilor din acest site. Fotografiile au caracter informativ si pot contine rareori inadvertente cum ar fi: nuanta culorii produselor din poze poate fi usor diferita decat cea reala,la fel si dimensiunile ambalajelor. Unele specificatii sau pretul produselor pot contine erori de operare sau pot fi modificate de catre vanzator fara un preaviz, fara insa a afecta comenzile deja acceptate de noi.

Nu suntem raspunzatori pentru situatiile care pot aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server sau terti.

Pentru raportarea problemelor de drepturi de proprietate intelectuala va rugam sa ne contactati la adresa de mail comenzi@amerispharma.ro.

Contractul dintre Vanzator si Client, pe baza Comenzilor, intra in jurisdictia legilor din Romania.

Toate dialogurile cu privire la acest Contract vor fi purtate exclusiv in limba romana.

Pentru orice alte detalii sau informatii nu ezitati sa ne contactati.

Va raspundem cu cea mai mare placere.

Protectia Consumatorului

http://www.anpc.gov.ro/