HIPP CEAI ORGANIC DE FRUCTE 40 G Mărește

HIPP CEAI ORGANIC DE FRUCTE 40 G

Nou

4 Produse

9,90 lei

More info

HiPP Ceai Organic de Fructe este un ceai ușor și gustos, potrivit pentru întreaga familie. Conţine mere ecologice, măceșe ecologice, morcovi ecologici și zmeură ecologică, ce au fost testate riguros pentru depistarea substanţelor posibil dăunătoare.

Preparare: Turnaţi aproximativ 200 ml de apă fiartă peste plic de ceai și lăsaţi la infuzat pentru aprox. 5-8 minute. Scoateţi plicul de ceai cu o lingură. Lăsaţi ceaiul la răcit până la temperatura de băut, aprox. 37°C. Preparaţi ceai proaspăt de fiecare dată. Nu îndulciţi suplimentar. În funcție de vârsta copilului, îi puteți oferi 1-2 porții de ceai pe parcursul unei zile.

HiPP Ceai Organic de Fructe se poate consuma atât cald, cât și rece. Acest ceai conţine carbohidraţi, în mod natural, astfel contactul frecvent sau prelungit al tetinei cu dinții copilului, poate cauza degradarea danturii (carii). Din acest motiv, nu folosiți biberonul ca metodă de liniștire sau de adormire a copilului. Întotdeauna țineți dumneavoastră biberonul astfel încât să-i permiteți să bea rapid.Asigurați igiena dentară o dată cu apariția primului dinte.

Ingrediente: Măr*, măceșe*, morcovi*, sfeclă roșie*, zmeură*. Poate conţine urme de ţelină. * din producție ecologică (DE-ÖKO-001) (Agricultură UE/ non-UE)

30 alte produse din aceeași categorie: