HIPP BIO CEAI STIMULAREA LACTATIEI 20 PLICURI Mărește

HIPP BIO CEAI STIMULAREA LACTATIEI 20 PLICURI

Nou

11 Produse

23,00 lei

More info

Indicaţii: Nimic nu este mai natural și mai sănătos pentru un nou-născut decât să fie alăptat. Cu o compoziţie aleasă de plante de calitate ecologică (organică), cum ar fi anasonul, feniculul și chimenul, acest ceai sprijină lactaţia și vă ajută să acoperiţi necesarul de lichide, crescut pe perioada alăptării. Aroma sa plăcută este dată de amestecul de lămâiţă și de roiniţă. Ceaiul HiPP Mama Organic de plante pentru ajutarea lactaţiei poate fi consumat de către femeile însărcinate spre sfârșitul sarcinii și după naștere, de-a lungul perioadei de alăptare.

Recomandăm consumul a 3-4 cești pe zi,pe perioada alăptării. Vă rugăm acordaţi atenţie unei diete echilibrate și unui stil de viaţă sănătos

Ingrediente: anason*, fenicul*, chimen*, lămâiţă*, Melissa(roiniţă)*. * din producţie ecologică (DE-ÖKO-001)(Agricultură UE/non-UE)

Mod de preparare: Într-o cană, peste un plic de ceai HiPP Mama Organic pentru ajutarea lactaţiei, turnaţi 200 ml de apă fierbinte și lăsați la infuzat aproximativ 3-5 min. Poate fi consumat atât cald cât și rece. Infuzie de plante de calitate ecologică - 20 de porţii per pachet A se păstra la loc uscat,la temperatura camerei.

30 alte produse din aceeași categorie: